2011. március 23., szerda

???

Nem tudom, mi van most. Volt ugyebár vasárnap a fosás-hányás. A hétfő egész nap lázasan telt, dokinénivel beszéltem, ha nincs más baja akkor várjak. Este kakil, keményet, már láza sem volt. Éjszaka egyszer kelt,ivott, de semmi extra. Tegnap semmi baja egész nap, bár reggel egyszer mértem egy enyhe hőemelkedést. Azóta semmi.Ma délelőtt viszont újra ment a hasa. Most kapott egy smectát, meg kapja a normaflor-t, aztán majd meglátjuk. Semmi baját nem láttam, nem nyűgös, nem hisztis, foga nem jön, mert múlt héten kijött a 18-as számú is:) Még kettő van hátra, a két felső-hátsó rágófog. Fogairól annyit, hogy amióta a nagyobbaknak való fogkrémet használjuk, elmúlt minden sárgás váladék. Bár ezt nem szereti annyira a mentolos íze miatt, de úgy veszem észre, már csak dacból nyávog egy kicsit. Utána víziló nagyságúra nyitja a száját és mindenkinek meg kell szagolnia az illatos fogacskáit:)

Imád rohangálni, napi szinten legalább kétszázszor futja végig a házat. Esténként vele fogok futni járni:) Imád egyedül játszani, főzni, sütni, kirakózni. Nagyon jó gyerek, nem nagyon lehet rá panaszkodni. Délelőttönként megnézi Dóra a felfedezőt, velük együtt csinál mindent, számol, énekel. A halacskáinkat lassanként egyedül eteti, bár néha nehéz elmagyarázni, hogy nem kaphatnak naponta tízszer enni.
Nagyon kis bújós mostanában, imád puszit adni, ölelni. ANYA, MOST MEGPUSZILLAK,TE MEG VISSZAPUSZIKÁLSZ,JÓ? APÁT IS MEGSZERETJÜK, EGYÜTT.Mindennek rettentően bír örülni. Nőnapra a nagybátyámtól kapott egy kis cserepes virágot. Azóta puszilgatja, szeretgeti. Mindent,mindenkit megölel, megpuszil. Imádja a barátnőim 2 fiát, bár elég nehéz megmagyarázni neki, hogy ők most abban a korban vannak, amikor nem szeretik, hogy egy kislány ölelgesse őket. Ha a barátaink jönnek hozzánk, akkor természetesen hozzá jönnek. Mert az Ő barátai. Imádja Őket, név szerint sorol mindenkit már nagyon régóta.
Ja, kiderült, hogy túl sokat dolgozunk! Íme: A régi házikójából kidugta a porszívójának a csövét.Kérdezem, hogy mi ez.Erre rávágja: BEVEZETTEM A VIZET!!!
A másik,amin még jót nevettem.Felemelte az építőkockája dobozát.Nyögve letette,majd szólt,hogy segítsek. Két oldalról fogtuk meg (ÚGY,AHOGY APA SZOKTA A MOSÓGÉPEKET),majd a kocsija csomagtartójába helyeztük. Majd elindult vele a lakás túlsó végébe.Ott megint segíthettem kirakni.Mikor kérdezem, hogy mit csináltunk most ,akkor ezt válaszolta: VISSZAVITTÜK A MEGJAVÍTOTT MOSÓGÉPET A NÉNINEK, MINT APA SZOKTA!!! Azt hittük, hogy megzabáljuk:)
Masszírozom este,majd szól, hogy kenjem be a  fenekét bibikenőccsel (hűtött neogranormon a csodaszer, mindenre jó:) Kenem az egyik oldalát, erre megszólal: ANYA!A MÁSIK FENEKEMET IS!
Még mindig azt mondja, hogy TÉGEMET az engem helyett.
Birkóznak az apjával, kérdezem, hogy beszállhatok-e.A válasz: INKÁBB MOST NE, APÁVAL KISEBBET VAGYOK! (Mármint kevesebbet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése