2011. március 17., csütörtök

Apa foga

Köszöni, jól van végre.Valamennyire. A duzzanat kezd leapadni az arcáról, miután tegnap a szájsebészeten kikalapáltak-véstek-húztak két fogat neki. Nem kívánom senkinek. De hála Istennek, csak akkor fájt, itthon már nem volt vele gond.Végre aludt is éjszaka, sőt, még fájdalomcsillapítót sem kellett bevennie. Holnap újabb felvonás a szájsebészeten. Aztán a kedves dokibácsit felkérjük, hogy legyen a csodatévő fogdokija Istvánomnak. Mert Ő az első doki, akiben megbízik.Mert így még sosem húztak neki fogat.Most már csak azt a szép kis szájfertőzést kell felszámolni,amit tegnap kapott a dokinál.Akkora az ajka, mint egy szerecsené,szexi dús.Csak az a szép sárgás-véres seb nem kellene rá.Reggelre már a nyelve is fájt, az egész száját ellepték a pici gennyes hólyagok.Úgyhogy puszielvonáson vagyunk Mancikával, mindketten nagyon fájlaljuk.
A gyerkőcöm is álló nap a fogát fájlalja, teljesen átéli az apja minden kínját. Mindenáron orvoshoz akar menni, aki majd meggyógyítja. Azt hiszem, jobb lesz végre Istvánomnak meggyógyulnia:)
Amúgy egy angyalka, csak néha-néha pár percre befoghatná a csipogóját. Mivel egész nap mondja a magáét, kommentál mindent és kérdez. Sajnálom, hogy nem jegyzem le a dumáját, bár mellé egy 24 órás felvevő is kevés lenne,annyit beszél. Hiányzik a hablaty dumája is, már játék közben is magyarul beszél. Dórának köszönhetően mára már nem csak magyarul, hanem angolul is számol.Tegnap hallottam először tőle, ötig segítség nélkül, tízig pici segítséggel angolul elszámol.Édes, ahogy csücsöríti a kis száját, és mondja: VAN,TÚ,SZRI,FORRR,FÁJ,SZIKSZ,SZEMEN,ÉG,NÁJN,TEN. Magyarul most kezd visszafelé számolni, még nem tökéletes, mert 6 után van,amikor újra felfelé számol:) Tízig tökéletesen számol már régóta, húszig segítséggel. Délelőtt dédiéknél volt, ismét jót játszott Noellel.Bár nekem eléggé fájt a szívem,amikor felértünk és megkérdezte, hogy MI VAN ANYA,NEM MÉSZ DOLGOZNI?ÉN MARADOK DÉDIPAPÓÉKKAL,JÁTSZOK. Látszik, hogy csak nekem van bajom az elszakadással...
Ja, el ne felejtsem, énekel is. Most a sláger Halász Jutka szülinapi köszöntője.Olyan édes,ahogy énekel!!!!!De amúgy tök mindegy neki, bármit hall, nagyon hamar elénekli.Kis szivacs.Remélem, később is megmarad nála:)
Én pedig nagyon szépen köszönöm a soksok köszöntést, el nem tudom mondani, mennyire jól esett!!!Köszönöm szépen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése