2011. augusztus 16., kedd

Bogács

Pénteken négy óra után tudtunk elindulni, Istvánom addig dolgozott. Mancust pedig direkt nem altattam el, hogy az autóban majd aludjon. Természetesen nem aludt egy szemet sem, várta a strandot. Úgy volt, hogy már nem megyünk fürdeni, de aztán változott a terv. Fél kilenctől éjfélig éjszakai fürdőzés volt, így mi is mentünk. Mancuska nagyon jól érezte magát, egy kis balesettől eltekintve. Ugyanis a medencében a lépcsőn szoktuk a karúszót ráadni, de Ő annyira izgatott volt, hogy elfeledkezett magáról, és nagy gyors léptekkel belement a vízbe. Elsüllyedt. István mellette állt, rögtön ki is kapta a vízből. Picit köhögött, de annyi is volt, már ment is vissza:) Nem egy ijedős fajta:)
Tizenegy óráig voltunk, szerencsére kevesen voltak, így jókat tudtunk ugrálni, dobáltuk egymást a vízbe, Mancus nagyokat búvárkodott. Még énekeltünk is:) Aztán elindultunk vissza a házhoz, Mancus ekkor már meitai-ban, mert fáradt volt. A háznál még nyüszögött, nem találta a helyét, haza akart menni,de aztán hamar elaludt. Mi pedig kártyacsatáztunk, röhögtünk, és fincsi feketeáfonyás koktélt szopogattunk:)
Szombaton is fürödtünk, jó sokat. Az idő jó volt, ez pedig azt hozta magával, hogy rengetegen voltak. Tanultam az előző esti nyűglődésből, így ebéd után elvonultunk a strand egy nyugisabb szegletébe, és Mancit az apukájával együtt álomföldre varázsoltuk. Aztán én addig pancsiztam, amíg Ők aludtak:) Este nem kellett sokáig altatni Zitát sem, mivel sokat rohant, bringázott, nagyon elfáradt. Apa is, így Ők ketten hamarabb elaludtak:) De azért előtte még egy jó nagyot Aktivitiztünk. Isteni volt, rég röhögtem ilyen jót. Bár azt megfogadtam, hogy legközelebb csapattagnak kevésbé illuminált társat választok:) De mindent összevetve nagyon jó volt.
Vasárnap imét fürödtünk, majd mi hamarabb elindultunk hazafelé, hogy Zitacica aludhasson egyet a kocsiban. Még ki sem értünk Bogácsról, de már horpasztott.
Rövid pihenés volt, nagyon kényelmetlen ággyal. Viszont nagyon jól esett. Főleg, ha arra gondolok, hogy szerdától csináljuk a tetőt... Remélem, jó időnk lesz, sok segítséggel:) Akkor vasárnapra szép új tető figyel a házunkon:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése