2011. július 4., hétfő

Összehasonlítás

Avagy miért is jobb kettő gyerek egynél.
  1. Kettő gyerek eljátszik együtt.
  2. Kettő gyerek mellett,  nem neked kell négykézlábazni a székek-asztalok alatt. Vagy csak kevesebbet kell.
  3. Kettő gyerek prímán eljátszik két vödörrel és lapáttal, holott ha csak egy van, akkor az veszekszik, mert egyik sem jó neki.
  4. Két gyerek úgy ki tudja fárasztani egymást, hogy a déli altatást már félvállról veszed. Sőt, ebéd közben azon röhögsz, hogy melyik ejti bele a fejét hamarabb a levesestányérba.
  5. A két gyerek ugyanannyit eszik, mint egy. Ugyanis kettőt sokkal nehezebb 5 percre leültetni enni.
  6. Két gyerek frankón össze tud veszni két tökegyforma motoron. Azelőtt az egy gyereked veled veszekedett, hogy melyikkel menjen.
  7. Bringázás közben nem veled veszekszenek, hogy merre akarnak menni, hanem egymással :)  (tudom, hogy gonosz vagyok :))
  8. Amíg te kidudvázod a virágoskertet, addig a két gyerek szépen elhordja a gyomot a csirkéknek. Egy gyerekkel nem lehet dudvázni, mert egyedül unalmas neki dudvát hordani.
  9. A két gyerek ugyanakkora hangzavart csinál, mint egy.
  10. Kuplerájt is.
  11. Ha megunják az egymással veszekedést, akkor prímán hallgatnak rád, miközben igazságot teszel. Egy gyereknél nem tudsz igazságot szolgáltatni, mert alapból nem hisz neked :)
  12. Két gyerekre ugyanannyit kell mosni, mint egyre. Ugyanis ha mindkettő retkes, nem tűnik nagyon fel, meg nem is lehet őket átöltöztetni játszás közben. Csak utána.
  13. Ebéd előtt nem kettő kezet mosol meg, hanem két komplett gyereket.
  14. Elárulom, ha csönd van, akkor együtt csinálnak valami disznóságot!!! Viszont szépen tudják egymásra kenni :)
  15. Vígan eljátszanak egy motorral ketten, de egy nagyméretű trambulinon már összevesznek. Ugyanez igaz minden más játékra is.
  16. Biztosan van még összehasonlítás, de most csak ennyi. Viszont,amiért nagyon-nagyon megéri, az a dupla adag szeretet. Egymással versenyeznek, ki tud több nyálas puszit adni a " szenvedő " alanynak, aki én vagyok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése