2012. július 6., péntek

Visszaszámlálás

Hétfő,kedd,serda,csütörtökös,péntek,sombat,vasárnap...csak sorolja és sorolja a napokat,közben pici kezével vadul lapozgat összevissza a naptárban. Együtt nagy piros ikszet raktunk július 15-re, és minden reggel megszámoljuk,hány nap van még hátra a nyaralásig. Bár egy kicsit rafinált a kiscsaj, mert néha beleszámolná a déli szunyát is, de hát a naptár az sajnos hajthatatlan...
Szerdán voltunk Egerben strandon, Zita csoporttársáék hívtak el minket.Mivel Istvánom dolgozott,így befértünk egy autóba is. Szuper időnk volt, a gyerekeket ki sem lehetett ráncigálni a medencéből, Zitát pedig a medence aljáról. Rengeteget merül, minden szívbaj nélkül beugrik a mély vízbe is,igaz,még karúszóval. A sodrófolyón haladtunkban szinte kukorékol a gyönyörtől,annyira élvezi.Az sem zavarta,hogy a kicsi testét csak úgy csapták a hullámok ide-oda.Vagy épp átcsapott rajta. Imádom, ahogy megnézik maguknak mások, hogy mennyire élvezi a vizet az én kis vizicsirkém :) Büszke vagyok nagyon rá!
Szombaton grillezésre vagyunk hivatalosak, ismét egy ovis társ hívott minket meg, akik még arról is nevezetesek, hogy 3 házzal laknak odébb a mi új házunktól, úgyhogy Somáék szomszédunk is lesz :)
Nagyon jó csapatunk lett az ovi részéről, nagyon sok anyukával-apukával ápolunk azóta baráti kapcsolatot is, és ami a pláne, ebből a csapatból csak egy kislány van Zizin kívül. Hiába, fiúnak készült Zizi is :)
Most robogok, elkezdtem egy frankó nagytakarítást,mire indulunk, szép legyen minden. Nem mellesleg zsírt égetek közben, szakad rólam a víz ezerrel.Hiába,hülye vagyok,szeretek negyven fokban porszívózni meg ablakot suvickolni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése